Δημιουργήστε με SMS

Τα μηνύματα SMS, είναι τόσο εύκολα στη χρήση που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο προωθεί μια επιχείρηση τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες  στο κοινό της και τον τρόπο που κρατάει επαφή με την ομάδα της, τους προμηθευτές και τους πελάτες της. Πλεονεκτήματα της αποστολής ενός μηνύματος SMS αποτελούν η σχεδόν βεβαία μετάβαση και ανάγνωση, η συσχέτιση του μηνύματος με την τοποθεσία, η εύκολη και ακαριαία μετάδοση αλλά και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Να λοιπόν μερικές καλές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τα SMS προς όφελος της επιχείρησης ή του οργανισμού σας.

 

Ειδοποιήσεις

Χρησιμοποιήστε τις ειδοποιήσεις για να ενημερώσετε το κοινό σας για σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις. Αυτές οι ενημερώσεις μπορεί να είναι αυτοματοποιημένες.

 

Αμφίδρομη επικοινωνία και κωδικοί

Χρησιμοποιήστε την αμφίδρομη επικοινωνία και τις λέξεις κωδικούς για να διατηρήσετε μια ευθεία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους πελάτες σας με έναν αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Ιδανικό για εφαρμογές διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM).

 

Υπενθυμίσεις

Χρησιμοποιήστε υπενθυμίσεις μέσω SMS για να θυμίσετε στον κόσμο για τα ραντεβού, τις εκδηλώσεις, τις πληρωμές και άλλες σχετικές πληροφορίες.

 

Κρατήσεις

Χρησιμοποιήστε SMS για να δεχθείτε, να επιβεβαιώστε ή να αλλάξετε κρατήσεις σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέατρα, μουσικές εκδηλώσεις κλπ.

 

Διαγωνισμοί

Χρησιμοποιήστε SMS για να προωθήσετε διαγωνισμούς και να κάνετε περισσότερο δελεαστική την συμμετοχή κάποιου στη λίστα τηλεφώνων σας.

 

Προσωποποιημένη ενημέρωση

Χρησιμοποιήστε προσωποποιημένη ενημέρωση για να στείλετε την σωστή πληροφορία στο σωστό άτομο, στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή.

 

Διεθνή SMS

Χρησιμοποιήστε SMS για να στείλετε μηνύματα σε πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Ιδανικό για διατήρηση επικοινωνίας με απομακρυσμένες περιοχές, διεθνή εμπόριο και ανάπτυξη διεθνών σχέσεων.